DESPRE GINA POPA

 Gina Popa a avut ideea de a fonda Atelierul de Creatie Acces Visual Art pentru a se dedica activitatilor care ii aduc bucurie atat ei cat si celor din jur. Ea spune:

 “Ce as fi facut cu atata bucurie, rabdare si daruire daca nu as fi inceput sa fac arta? Ceva din mine stie ca nimic nu m-ar fi implinit atat de mult, iar atunci cand pui suflet in ceea ce faci rezultatul nu poate fi decat extraordinar.
 Simt oamenii si lucrurile intr-un mod aparte, traiesc evenimentele cu o intensitate deosebita si nu mi-am pierdut capacitatea de a trai emotia in cel mai pur mod. De exemplu, si acum, cand pregatesc un vernisaj, am mari emotii chiar daca am organizat zeci de evenimente de acest gen, sentiment cu care m-am obisnuit si chiar a inceput sa-mi placa ! Fiecare vernisaj este unic, fiecare eveniment este aparte si pur si simplu, il savurez cu toata fiinta mea.
 Sunt o persoana norocoasa! Asa ma consider pentru ca fac ceea ce-mi place si aud deseori spunandu-se acest lucru despre mine. Da, sunt norocoasa pentru ca destinul m-a dus in decursul timpului in preajma copiilor sau sa lucrez impreuna cu ei, ca mi-a scos in cale proiecte care implica sa stii sa prelucrezi polistirenul sau alte materiale si sa realizezi diorame, butaforie sau papusi, ca am ales sa fac totul cu pasiune si bucurie.
 Mi-a placut, de exemplu, ca la Teatrul Gulliver am pus tot sufletul in pictura, realizand decoruri si papusi pentru spectacolele adresate copiilor. In proiectul de la Oradea am retrait emotiile copilariei sculptand personaje din desene animate pentru parcurile de distractie din S-E Europei. In cadrul atelierelor de creatie imi umplu sufletul de bucurie privind exuberanta copiilor cu care lucrez. Toate sunt experiente care ma fac sa simt ca traiesc intr-o lume magica.
 Sunt curioasa ce urmeaza, ce proiecte, ce idei, ce bucurii….” – Gina Popa

 Cu ce proiecte sau idei vii, draga cititorule, ca sa ne bucuram impreuna de realizarea lor?

DIPLOME GINA POPA

DIPLOME ELEVI

REZERVARE