DESPRE AVA

Atelierul de creatie Acces Visual Art sau, cum ne place noua sa ii spunem, AVA, a fost fondata de catre artista Gina Popa, cu scopul de a contribui la sporirea frumusetii in cadrul comunitatii si de a aduce mai aproape arta in inimile oamenilor.

 Modul in care vedem contributia noastra la sporirea frumusetii in cadrul comunitatii il constituie participarea activa la proiectele care implica sculptura in polistiren. Fiecare din aceste proiecte, daca este lucrat cu pasiune, iese extrordinar de frumos si noua ne place ca la finalul fiecarei noastre lucrari si noi si partenerii nostri sa fim mandri de ce am realizat.

 In ce priveste misiunea noastra de a aduce mai aproape arta in inimile oamenilor, in viziunea noastra, aceasta scoate tot ce este mai frumos din oameni, ii face sa se simta minunat, mai aproape de ceilalti, mai bucurosi, mai plini de viata, le dezvolta creativitatea, dexteritatea, abilitatea de armoniza culorile si alte abilitati artistice.

 Ne bucuram sa aducem arta in inimile oamenilor fie prin atelierele de creatie pentru copii, atelierele de relaxare prin arta pentru adulti, fie prin workshop-urile pe care le organizam.

REZERVARE